Jan “Lory” Lorenc z pražské Hung Kyun školy v hlavní roli krátkometrážního akčního filmu Barandov Kill! Ve vedlejší roli uvidíte i dalšího ze žáků Pavla Macka sifu, Ladislava Heythuma (viz souboj od 5 min. 45 s.).

Info z oficiálních stránek: Na začátku dubna 2011 proběhlo natáčení ambiciózního akčního filmu pod taktovkou ještě ambicióznějšího režiséra Martina Müllera (Špatné myšlenky – 2. místo Noc filmových nadějí 2011, spolupráce na projektech Borgia, MI4,…). Scénáře se chopil sám režisér za pomoci Tomáše Svobody. Celý snímek si vzal na starost objektiv mladého Jana Schwarcze.

O hudební složku se postará pražská nu-metalová kapela City of Autumn. V hlavních rolích se objeví nevybroušený diamant akčních filmů zítřka Jan Lorenc, jemuž bude sekundovat sexy-girl Klára Brtníková. Protipólem našich hrdinů se stane již střílený matador divadelních prken a televizních obrazovek Radim Jíra a také „nejen“ moderátor Pepa Melen.

Dějem jednoduchá akční jízda o tom, co všechno se může stát, když vám unesou přítelkyni a vy si pro ní přijdete s kufrem plným peněz. A co vy? Přisednete do naší horské dráhy plné kulek a výbuchů? Mladí filmaři tento film natočili primárně pro účast na mezinárodních festivalech krátkých filmů.

Oficiální web filmu: http://www.facebook.com/BarrandovKill

Practical Hung Kyun pro začátečníky

Sdílení